Arnold te Wierik - Bestuurslid

Home»Arnold te Wierik – Bestuurslid

Mijn hele leven kenmerkt zich door het opkomen van de sociaal zwakkeren in onze samenleving! Te veel mensen staan nog aan de kant door sociale achterstand of racisme en al vroeg in mijn werk heb ik mij ingezet voor allochtonen als coördinerend beleidsmedewerker allochtonenbeleid bij de Provincie Overijssel.

Ook het woonwagenbeleid viel onder deze portefeuille. Als actief raadslid destijds voor de PVDA ben ik benaderd om als penningmeester vanaf de oprichting van de Stichting Waander Companje te fungeren.

Met name jonge kinderen hebben hun aandacht nodig van onze stichting omdat deze vaak onschuldig in een positie  raken die ongewenst is!

Word donateur

Word donateur en help die kinderen die het nodig hebben in uw gemeente.

Doe het nu!